Briesmeisjes

Elke woensdagavond worden we tijdens de repetitie bijgestaan door deze 3 toppers!

Francis Pater

Ik ben Francis, in het dagelijks leven werk ik fulltime als salarisadviseur bij een stichting
gericht op sociaal werk. Ik ben getrouwd en moeder van een 18-jarige dochter. Ook ben ik met Tamara het grime-team en zorgen we dat de bloemetjes mooi tot bloei komen.

Fraukje Kerkdijk

Ik ben 48, planner en daarnaast vrijwilliger bij IC-connect. Bij Bries ben ik productiemedewerker/ regieassistent, o.a. productiecommissie en reviewer productieplan.

Sarah Opheij

Ik ben Sarah, 39 jaar en mama van 2 kindjes (2 & 5 jr). Naast het moederschap werk ik als adviseur op het gebied van maatschappelijke vraagstukken in de provincie Gelderland. Bij Bries ben ik de productieleider, probeer ik het complete overzicht te houden in alle voorbereidingen van de commissies en ben ik het aanspreekpunt tijdens het voorstellingsweekend. Ik ben deze uitdaging aan gegaan, omdat ik erg nieuwsgierig was naar deze unieke werkwijze en natuurlijk vanwege de leuke mensen die meedoen!

Commissies

Onder het motto ‘samen maken’ valt ook hetgeen achter de schermen:

KOSTUUM | Om echt naar bloemen te transformeren, heeft de kostuumcommissie flink de bloemetjes buiten gezet. Naast Briesers Beryl, Francis, Joa, Marieke, Maureen, Micha en Suze wordt de commissie aangevuld met enthousiaste vrijwilligers: Antje, Carin, Fiona, Henriette, José, Tamara en Thea.

DECOR | Elke maandagavond wordt er fanatiek geklust om het publiek mee te kunnen nemen in de magische wereld van Bloemrijk. Naast Briesers Marjon, Micha en Roger wordt de commissie aangevuld met bouwtoppers Mary en Wil.

PR | Van persberichten en social media tot fotoshoots en sponsoring: alles wat je over Bries en Bloemrijk moet weten, komt van onze Briesende PR-crew Arjan, Bram, Fabienne, Ineke, Johan, Maureen en Trudie.

PRODUCTIE | Repetitieweekenden, draaiboeken en allerlei andere regelzaken: Beryl, Cathelijn, Fraukje en Inge gaan ermee aan de slag! Tijdens de voorstellingsweek zullen we achter de schermen bij gestaan worden door dynamisch duo Jessica en Gemma.

Facebook
Instagram