Arjan Wijnen
Rollen: Korenbloem & Narcissus

Ik ben Arjan, alweer 59 jaar, ooit verpleegkundige en nu adviseur op een financieel controle afdeling van de Sint Maartenskliniek én BABS van de gemeente Land van Cuijk. Bij Bloemrijk ben ik heel blij met mijn rol en help mee met het samen zingen, geld en sponsoring en heel erg meedoen!

Beryl van der Heijden
Rollen: Akelei, Gebroken hartje & Amaryllis

Mijn naam is Beryl van der Heijden. Al 50 jaar houd ik van dans, zang en toneel. Daarnaast houd ik ervan om hoog in de bergen te wandelen of om te zeilen. Voor de productie Bloemrijk ben ik naast de repetities actief in de Kostuumcommissie en de Productiecommissie.

Cathelijn Lansu
Rollen: Korenbloem & Ranonkel

Ik ben Cathelijn Lansu, 48 jaar en moeder van 2 pubers. Ik werk als management assistent bij een onderwijsorganisatie. Ik ben actief in de productiecommissie en ben mede verantwoordelijk voor het instuderen van de liederen.

Fabiënne Koppe
Rol: Paard(enbloem)

(volgens mijn dochter): mens dat graag leest en buiten is met varkens. 38 jaar, docent NT2/pedagogisch medewerker Struin, pr-commissie Bries.

Ineke Hamstra
Rollen: Petunia, Hyacint & Dovenetel

Ineke Hamstra is een 75-jarige energieke en sportieve vrouw met een brede belangstelling, vooral op sociaal gebied. Haar beroep is Psychosociaal therapeut en docent. Ze zit in de pr-commissie van Bries.

Inez van Zeeland
Rol: Iris (understudy)

Foto volgt nog. Hi hallo, mijn naam is Inez (37) en ik ben werkzaam bij de Radboud als onderwijscoördinator. Noem me enthousiast: ik ben onwijs blij om weer even terug bij Bries na tijdelijk even weg te zijn geweest! Aan mij de eervolle taak om de understudy te zijn voor de rol van Iris! Mij zie je zondagochtend op het podium 😉!

Inge Oomen
Rol: Roos

Ik ben Inge Oomen, levenslange musical fan, op de planken sinds 2009, moeder van drie, 37 jaar oud en docent Social Work op de HAN. Naast mijn bezigheden op het podium ben ik ook druk in het bestuur en de productiecommissie van Bries.

Joa van Hek
Rol: Dahlia

Ik ben Joaquina van Hek, 34 jaar oud. Ik werk als juf in groep 3 op een NT2 basisschool in Nijmegen. Ik zit in de kostuumcommissie van Bries en mag de rol van Dahlia spelen in de musical Bloemrijk!

Johan Wijnen
Rol: Papaver

Introvert doch sociaal, level 39, manager Bruna, ondersteunend pr-commissielid.

Luna Wunderink
Rol: Anemoon (zondag)

Mijn naam is Luna ik ben 10 jaar oud en ik zit in groep 7 van basisschool de Expeditie en ik speel het liefst de hele dag musical.

Marieke Cranen
Rol: Iris

Mijn naam is Marieke en ik ben 37 jaar. Naast dat ik lekker meespeel in Bloemrijk, heb ik met Inge Bries opgericht, de musical geschreven (beetje uit de hand gelopen hobby) en met de gezellige kostuumcommissie gefröbeld en genaaid!

Marjon Kropff
Rollen: Korenbloem, Anjer & Kruidje

Ik ben Marjon Kropff- van Beek, ben 60 lentes jong. Mijn beroep is leerkracht op een basisschool. Ik ben avontuurlijk van aard en hou van nieuwe uitdagingen. Bij Bries meedoen is ook zo’n uitdaging. Ik zit in de decorcommissie en dat is flink de handjes uit de mouwen steken; het wordt vast helemaal top.

Maureen Pricken
Rol: Lotus

Hoi, mijn naam is Maureen Pricken en ik ben 19 jaar oud! Naast mijn studie Learning and Development zit ik in de kostuumcommissie en de PR-commissie waarin ik mij vooral bezig hou met de socials.

Micha Vink
Rol: Hortensia

Ik ben Micha, bijna 27 jaar en ik ben te vinden als presentator en museumdocent in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Ik help mee bij de kostuum en decorcommissie om Bloemrijk tot een mooi spektakel te maken!

Roger Cremers
Rollen: Clematis, Hop & Distel

Roger Cremers, 53 jaar, ingenieur, decorcommissie.

Suze van Dijk
Rol: Lis

Hoi ik ben Suze! Ik ben 26 jaar en ik werk bij Kalorama in Beek-Ubbergen als doofblindenbegeleider. Voor Bloemrijk heb ik in de kostuumcommissie geholpen met het ontwerpen en maken van verschillende kostuums.

Trudie van Megen
Rollen: Gladiola, Gebroken hartje & Camelia

Trudie van Megen, 47 jaar 😅, in de pr-commissie, leerkracht en kindercoach. Rustig aanwezig in de groep. Nog nooit eerder in een musical gespeeld, maar door Bloemrijk heel enthousiast geworden.

Thura Tuinhout
Rol: Anemoon (zaterdag)

Ik ben Thura Tuinhout, ik ben 13 jaar en ik zit in gymnasium 3. Ik hou enorm veel van dansen, zingen en acteren. Ook hou ik enorm van verhalen verzinnen, daardoor ben ik ook nog auteur!

Facebook
Instagram